Om oss

Vi är ett mindre plåtslageri som har legat belägna sedan 2018 i Södra Fiskehamnen på Limhamn i Malmö. Här har vi en fullt utrustad verkstad med en modern maskinpark beredd att hantera förekommande arbeten på ett effektivt och rationellt sätt.

Hos oss får du ett arbete levererat med fokus på kvalité, För oss innebär detta i främsta led att genomförda arbeten ska vara väl utförda för en lång livslängd och med ett estetiskt tilltalande utförande. För att säkerhetsställa denna egenskap krävs dels att all plåt är av bästa sort. Att övriga detaljer som ner till varenda skruv ska hålla en hög kvalité, som oftast är i rostfritt stål. Kvalité för oss är också att vi ska kunna bistå och vägleda kunden på bästa sätt inför ett projekt för att när väl projektet är klart lämna ett arbete utan anmärkningar. Kvalité är också att kunna vara tillhands långt efter att ett projekt är avslutat.

Gå gärna in under Våra Tjänster för att få en inblick om vad vi arbetar med eller under Referenser för en liten bild på vad vi arbetat med.

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss, på telefon eller via ett e-post.