Vårt plåtslageri är främst verksamma inom Malmö, Vellinge och Trelleborg.

Om oss

Vi är ett mindre byggnadsplåtslageri inriktat på all form utav plåtarbete som finns på en byggnad. Arbeten som utförs är allt ifrån äldre hus där tidsenliga detaljer är utav stor vikt till nya hus med ett modernare snitt.

Karlssons Byggnadsplåt annonsering på en arbetsplats

Ibland händer det att uppdrag dyker upp där karaktären är mer utav ett smidesarbete. Visserligen är även detta utav materialet metall som plåt är. För de arbeten som ligger utanför vårt egentliga område har vi ett nära samarbete med allt ifrån smeder som kan resa upp större stålkonstruktioner, verkstadsproduktion där mer avancerade maskiner krävs till smeder inriktade på att forma metaller och med tekniker precis som det gjordes förr i tiden. Vår ambition är att vi ska kunna vara en bra partner för alla som vill ha gjort något i alla de metaller som finns.

Vi har ett stort intresse för de lite äldre teknikerna och metoderna. Kanske för att vi i vår vardag omges utav äldre metoder som inte har förändrats mycket över tiden. En bransch som är en utav de få i byggbranschen där det fortfarande är ett rent hantverk. Från en slät plåt till en vacker beklädnad. Ibland utan maskiner, helt för hand med endast ett fåtal enkla verktyg tillhands. Vi är förresten själva belägna i en byggnad ifrån 1800-talet, men där vår maskinpark är av det modernaste slaget för att skapa möjligheter samt kunna hålla en hög produktivitet.

Våra kunder finns i allt ifrån privata husägare, fastighetsförvaltare inom offentliga byggnader, bostadsrättsföreningar samt till små och stora byggbolag. Vårt arbetsområde är främst över sydvästra Skåne. En orsak till detta är till största delen att vi själva är belägna här, men dock har vi även uppdrag över andra delar i Skåne där det finns flertalet nöjda kunder. Behöver du hjälp, eller har du bara frågor om något är du alltid välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finner du under rubriken kontakt.

Samarbetspartners


erlandsson-bygg

casino cosmopol

rudolfssonsbygg

iss

sse-fastighetsservice

byggnadsvardifokus

VVS & Kakel

c80_gruppen

caverion

sodexo

sodexo

Servicekuben
Professionell plåtslagare i Malmö, Vellinge & Trelleborg

Kontakta oss